@Crónica21 en Instagram.  Exposició col·lectiva

Crónica21 és un arxiu multidisciplinari on-line que documenta la crisi econòmica, social i política a Espanya; creat per ajudar-nos a entendre el present i enfocar el nostre futur. Des d’aquesta plataforma reflexionem sobre la crisi global iniciada el 2008, anomenada «crisi dels països desenvolupats», i les conseqüències que  han colpejat especialment a països com Espanya. Molts autors treballen sobre la situació actual, però els seus treballs no reben la suficient difusió i, sovint passen desapercebuts. Crónica21 uneix aquestes iniciatives perquè guanyin visibilitat.

Crónica21 té un compte a Instagram i cada 15 dies, des de 2014, té un convidat nou que la gestiona donant una interpretació instantània del que passa al seu voltant. El llenguatge d’Instagram, que utilitza una combinació d’imatge, text i #hashtags crea un registre dinàmic sobre el panorama actual d’Espanya i ens ajuda a plantejar una pregunta molt estesa: “Cap a on anem ara?”.

Participants: Almudena Torres, Àngel García, Arianna Giménez Beltrán, Carole Al Farah, Celeste Arroquy, Diego López Calvín, Endika Portillo, Francis Jiménez, Gianfranco Tripodo, Irene Laxmi, Flor Vacherand, José Colón, Nacho Álvarez, Laura Martínez Lombardia, Lourdes de Vicente, Mara Catalán, Marta Moreiras, Pedro Natalio, Pelu Vidal, Pepe Ortega, Peppino Molina, Rafael Arocha, Raquel Cortés, Sergi Escribano, Teo Vázquez, Toni Amengual i William Sands.

Comissariada per Jessica Murray i Rafael Arocha.

Iniciativa de l’Associació AL-liquindoi

 

Video

Comissària – Jessica Murray

Direcció – Rafael Arocha

Edició – David Linuesa

Música – Carlos Luna

Fanzine

Editat – Rafael Arocha

Maquetació – Ana Belen Jarrin

Sala Ruïnes

Aquesta exposició forma part de la programació del Festival DOCField>16 Fotografia Documental Barcelona