Data: Dissabte 14 de maig10:15h al Centre Cívic Pati Llimona

Europa som tots! Però, qui som i com vivim els europeus a Barcelona? Quins reptes se’ns plantegen? Quin és el nostre rol en els canvis actuals? I sobretot, què somiem? I quina volem que sigui l’Europa del demà?

En el moment actual on tots utilitzem la fotografia per retratar i compartir el nostre dia a dia, des de Photographic Social Vision us proposem un taller fotogràfic, lúdic i creatiu on ens atrevirem a somiar i a posar en evidència qui som, on som, què volem, i com podem plantejar aquests nous reptes entre tots. Una activitat de 4 hores de durada destinada a tot tipus de persones que vulguin explorar fotogràficament i en grup els conceptes d’identitat, valors i els reptes futurs del nostre vell continent.

Entres altres activitats, els participants seran retratats en el nostre estudi mòbil i passaran a formar part de la col·lecció DOCfield>16 a Instagram. Utilitzarem les imatges que tinguin guardades al mòbil i a les xarxes socials, les barrejarem amb imatges dels autors de DOCfield>16 i les completarem amb noves imatges que farem al carrer per crear una peça col·lectiva final.

DESTINATARI : Taller per a tots els públics

DURADA: 4 hores
ENCÀRREC PREVI AL TALLER : És recomanable que abans d’iniciar el taller cada participant enviï per correu electrònic fotografies que representin Europa: imatges del seu entorn, de les seves relacions properes, fotos familiars, situacions quotidianes rellevants, icones europees, imatges procedents de la memòria, etc.

MATERIAL: amb el suport de les càmeres instax de FUJIFILM

PREU: 10 €

Organitza: Àrea d’educació de Photographic Social Vision, dins del Festival DOCField>16

Informació i inscripció:

alice.monteil@photographicsocialvision.org

T +34 93 217 36 63